.
.
.
.
A ja zostałam śliczną Jenny. Chociaż myślałam też o okładce “BiTrektual”. Nie pytajcie, dlaczego, sama jakoś przyszła mi do głowy.
Może będzie moim następnym avkiem… :3
Taaaak, przydałoby się też odświeżyć sygnaturkę… Hm, zaraz wykombinuję jakiś fajny cytat ![]()
Emi, uwielbiam twój gif w sygnaturce. Moja współlokatorka zobaczyła go kątem oka na moim ekranie i zapytała "z kim ty piszesz?" w sensie 'co to za dom wariatów, to Nightwishforum"... ♥ xD
Piękny jest, prawda? :happy:
Droga współlokatorko Sami, i tak tego nie przeczytasz, ale: TYLKO WARIACI SĄ COŚ WARCI <3
HIRVI u Sami mnie zniszczył. ♥ Zakochałam się.
Cudowny jest, nie? Fandom przemówił xD Nie trzeba było długo czekać.
Miałam jeszcze pomysły, żeby tam wstawić ET, ale photoshopa mam dopiero w domu, studencki laptop jest żebraczo pusty, jeśli o programy chodzi. ;)
Sami ty mistrzu XDD
Ale ten awatar przebija wszystko :D
Sami wygrała Internety ♥
To jakiś rodzaj dziwnej magii bo wszedłem do tego wątku z zamiarem napisania tego samego!
Sami, nie wiem skądżeś to wytrzasnęła, ale dawno żaden avatar mnie tak nie zahehał. ![]()
To południowoamerykański fandom popełnił tę rzecz, nie ja :) Ale jest epicka, czyż nie?:)
No to teraz czas na nowy podpis. :>
Pójdę za modą. :P Czas na śmieszne awatary. XD
I jest Sebuś! Co prawda miał być inny gif, ale ten inny coś źle znosił pomniejszanie. Był z napisem i ten napis się psuł tak jakby... no... nieważne. Taki Sebuś też fajny, nawet bardzo :3 A napis głosił "Don't cut your hair", i tak umieściłam go w podpisie :happy:
A nie, napisu nie widać... Za duża sygnaturka, znowu -_- Momencik...
Sukces! Nareszcie! ^^
@Milla Wiem o który gif ci chodzi ^^
Na wakacjach i na początku jesieni non stop miałam Tuomas lub Marco'a, so teraz pokazuję wam inne moje "metalowe krasze". Wielkiej zmiany nie ma. Na moim awatarze jest zdjęcie Perttu i Eicci z trasy z Orkiestrą Avanti!
Natomiast na sygnaturze mam dalej Schneider'a, z making-of "Pussy". Miał być inny gif, ale coś nie działał, nie wiem, no trudno.
Jest czarno, jest biało i tak ma być, na weekendzie ustawię coś bardziej świątecznego, żeby tak nastrojowo było. :)
Z okazji nowego albumu MM ustawiłem sobie jego zdjęcie profilowe z fb. :D A od razu mówię ten gif w sygnaturce, to jeden obrazek. :D
Gdyby to tak ładnie ze sobą nie wyglądało, to bym ci to wytknęła
Ale jeden nie robi takiego efektu jak cztery ^^
Dzień Dobry!
Skoro już o dziwnych sygnaturach i awatarach jest dyskusja to może się dołączę ;)
Weeping Angel ♥
Aniu, kocham Twoją sygnaturkę *.*
Zmiana. Bo idzie nowe, nowy album, mogłam rzucić na avatar okładkę, ale wolałam coś bardziej 'na około' :)
Zwhitmaniłam swój profil. Me gusta. :)
Edit.
Nie uważacie, że ten obrazek w moim avatarze jest w pewnym sensie parafrazą okładki Elan? Tylko, że ten gość stoi, nie skacze. : )
Teraz to Annie i Devin. Z okazji wydania nowego albumu The Devin Project ^^
Sami świetny avatar! Bardzo mi się podoba. <:
Koś zna pana z mojego awatara? :)
Moja pierwsza zmiana w tym toku ,zacząłem od czegoś małego czyli awatara ,poznajecie to oko