SiSi?
Nie wierzę ![]()
Sam mistrz Jean-Michel Jarre z niego korzysta ![]()
Biorąc pod uwagę jak aktualnie rozwinięta jest muzyka elektroniczna i jak przeplata się z innymi gatunkami, śmiem twierdzić, że bardziej to “wasze łup-łup” jest wyjątkiem od reguły, a to że najczęściej kojarzy się z nią jakieś prymitywne techno, to już jest efekt promocji tych tworów.
Elektronika w całej swej palecie barw i jej elementy daje bardzo duże pole do popisu, od stricte ambientowych, czy tych jasnych bądź mrocznych kompozycji, aż po synth-popowe smaczki aż do nowej bądź ciemnej fala
(itd. ^^)To jest zbyt szerokie pojęcie i wplatające się w zbyt wiele gatunków, aby pozostać obojętnym, a sama w sobie również potrafi doprowadzić do wzruszeń, o ile wyjdzie się z uprzedzeń, poza tym odpowiednie połączenie żywych instrumentów z elektroniką tylko dodaje piękna.
Adrian ma rację to oko Tarji
Nowy awatar, bo ten pan ma cudowny uśmiech ♥
Haha, wszyscy fazują na Thranduila ♥ Kocham to oglądać. Znaczy ludzi fazujących na Tumblrze na Pana Fabulous :)

Bo on to jest sam czysty majestat ![]()

To poczucie wyższości, haha :happy:
Ale ten uśmiech na zdjęciu w avku Ali kojarzy mi się z takim gryzoniem z wielkimi zębami, wiewiórkochomikiem jakimś, i nic na to nie poradzę :rolleyes:
Nie oglądałem ani jednego Hobbita (wiem, spłonę), ale wszędzie widzę tego Thranduila. I nawet rozumiem tę fascynację, ponieważ jego charakteryzacja, gra aktorska (podpatrzona na Youtube) i cała ta otoczka robi niesamowite wrażenie. Także pozwólcie, że odsunę się w kąt, schowam pod łóżko i przykryję kocem żeby nie zbezcześcić majestatu. #better_than_me
Kolejny Thranduil. Pan Bajeczny jest tak epicki, że musiałam zmienić avatar. Dziwnie mi z tym, przyzwyczaiłam się już do pustułki.
Kocham Was hahaha Thrandy opanował forum ♥
Ekhm, ale majestat jest zarezerwowany dla Thorina, Thranduil jest fabulous i sassy :D
Haha, wszyscy fazują na Thranduila
Kocham to oglądać.
Because self confidence is sexy ^^
Evi, dziękuję za Twój avatar! Mały gest a cieszy! :)
O Adrianie widzę nowy avatar :D
Ja zmieniłam moją sygnaturę (nie jest niespodzianką kto na niej jest :P) ponieważ "mam fazę" na płytę "the divine conspiracy", a gif pochodzi z teledysku do singla promującego płytę ;)
Właśnie też się zdziwiłam, że Adi zmienił avek :D Przyzwyczaiłam się do tamtego, niemniej Adrian Kapelusznik jak najbardziej na plus, i z "tytułem" się ładnie komponuje :happy:
Mojej sygnatury nie muszę wam przedstawiać. :)
Od czasu do czasu zmiany są potrzebne.
Trochę świeżości. Myślę, że koteł kiedyś powróci, ale póki co pora na Kapelusznika. ![]()
Sami, co to za zespół na twojej sygnaturze? :D
To Devin Townsend Project. Gif z koncertówki The Retinal Circus, akurat z utwóru Bend it like a bender :)
3:16 :D
https://www.youtube.com/watch?v=rQLxkGGP3M0
To ja się zapytam w takim razie, co to za pan w twoim podpisie? Bo niby wszyscy powinni znać,al ja jakoś go nie kojarzę ;)
Yyy... Sami, przecież to jest Aragorn, chyba. że mam zwidy :D
Haha, serio? Wyjątkowo nie Aragornowy... Wygląda mi bardziej na Faramira.
:)