Nasze avatary i sygnatury

Tak, to jest Aragorn z mojej ulubionej sceny z wersji rozszerzonej wersji Powrotu Króla. :)

https://www.youtube.com/watch?v=2EJYmsBZ2hE

2 polubienia

Z rozszerzonej! To dlatego nie kojarzyłam tej sceny :)

1 polubienie

Ja Władce Pierścieni, to tylko rozszerzoną oglądam. :)

Miłość od pierwszego wejrzenia. Moja nowa sygnatura jest po prostu idealna ♥ ♥ ♥

2 polubienia

Uważajcie, bo moje oko patrzy. ::D

Frujo…

Society: Be yourself.
Society: No, not like that.
…to jest takie prawdziwe.

[quote=“Milla, post:786, topic:176”]

Frujo…

Society: Be yourself.
Society: No, not like that.

…to jest takie prawdziwe.

Wiem, Millo… niesztety :frowning:

I tak przy okazji… zaczęłam przeglądać moje posty w tym temacie i oto co się przyplątało:

[/quote]
[/quote]

Freyja, masz mnie! Na usprawiedliwienie dodam, że tylko krowa i Korwin-Mikke zdania nie zmieniają. :smiley:

1 polubienie

Złapała mnie faza na stare disneyowskie bajki.

Zastanawiam się jak kiedyś mogłam nie lubić Skazy?

Na moim awatarze i sygnaturze jest Jonathan. Jak ja uwielbiam jak Jonathan gra na swoich dudach dodaje do muzyki KoRna trochę szkockiego klimatu. Sam ma szkockie korzenie babcia nauczyła go grac na dudach. :D

Mój awatar dawno nie był zmieniany więc pora to naprawić. Alissa życiem, Alissa miłościa. :D Sygnaturkę zostawiam bo jest piękna, ale nowy awatar jest jeszcze piękniejszy. :P

3 polubienia

Ach, ta Alissa... Mógłbym słuchać jej growlu godzinami. Ta piękna kobieta growluje lepiej niż nie jeden wokalista. Nawet growl Jonathana Davisa przy niej wypada blado. :D

Ja zostałam Bjork ^^ A w sygnaturze mam pewne supermegaarcynajprzepiękniejsiejsze oko, no i cytat z "Bigger On The Inside" Amandy Palmer, który musiałam skrócić, bo się nie mieścił.

3 polubienia

POMOCY! Da się zmienić rozmiar gif'a? Bardzo bym chciała, ale jest komunikat że mam za duży. Wiecie co robić?

Milla, cóż za śliczny awatar :3

Werciu wyślij mi go przerobię ci. :)

1 polubienie

Oto jedyny wiersz, w którym hejtuję Tłosia. Sami, spodoba Ci się. xD

Oto śpi

skacze iskierka
tańczy wesoło
w jej oczach

uśmiechnięta dziewczynka

w płomyczku
jego snu
muza dostrzega
spokój

uśmiechnięty chłopczyk

oto śpi
ponad czasem
całego świata dłonie
pragną poczuć to
czego ona
z pewnością
ma już dość

kto jest w stanie
wytrzymać w ogóle
z kimś na pół żywym

oto śpi
zatonął
w marzeniach
właściwie to
nawet nie wiadomo
kiedy on żyje

kto jest w stanie
wytzymać w ogóle
z kimś nieżywym wcale

w końcu
go budzi
ma już całkiem
dość paranoi
i patrzy sobie
a w końcu
znowu ja zapytam

dlaczego go obudziłaś

byłam
szczęśliwie
głupsza
kiedy nie
rozumiałam

Podziękowania dla Marcina, który pomógł mi z avatarem (co prawda chciałam pomocy do innego, ale ten też jest świetny) ♥ Chyba nie muszę wam mówić kto na nim jest :P

2 polubienia

Emi, kocham Twój awatar :)

1 polubienie

Sesja, robię wszystko żeby się nie uczyć, więc nastąpiła zmiana awatara xD

7 polubień

Haha, co prawda sesje będę musiała znosić dopiero za parę lat, ale znam to XD “No, to teraz wezmę się za lekcje. Ale najpierw coś zjem. Omnomnomnom. I herbatkę zrobię. Dobra, teraz już naprawdę idę do lekcji. Włączę kompa, żeby puścić sobie muzykę, żeby matma była bardziej znośna. Momencik, wejdę na neta i zajrzę na forum… Mhm, to może odpiszę w ‘Czego teraz słuchacie’…” I tak dalej :smiley:

2 polubienia