Tak, to jest Aragorn z mojej ulubionej sceny z wersji rozszerzonej wersji Powrotu Króla. :)
Tak, to jest Aragorn z mojej ulubionej sceny z wersji rozszerzonej wersji Powrotu Króla. :)
Z rozszerzonej! To dlatego nie kojarzyłam tej sceny :)
Ja Władce Pierścieni, to tylko rozszerzoną oglądam. :)
Miłość od pierwszego wejrzenia. Moja nowa sygnatura jest po prostu idealna ♥ ♥ ♥
Uważajcie, bo moje oko patrzy. ::D
Frujo…
Society: Be yourself.
Society: No, not like that.
…to jest takie prawdziwe.
[quote=“Milla, post:786, topic:176”]
Frujo…
Society: Be yourself.
Society: No, not like that.
…to jest takie prawdziwe.
Wiem, Millo… niesztety ![]()
I tak przy okazji… zaczęłam przeglądać moje posty w tym temacie i oto co się przyplątało:
[/quote]
[/quote]
Adrianie cóż to się stało, że jednak już zmiana?
Nie powiem, że na gorsze - ten nowy awatar dobrze się prezentuje ^^
Freyja, masz mnie! Na usprawiedliwienie dodam, że tylko krowa i Korwin-Mikke zdania nie zmieniają. ![]()
Złapała mnie faza na stare disneyowskie bajki.
Zastanawiam się jak kiedyś mogłam nie lubić Skazy?
Na moim awatarze i sygnaturze jest Jonathan. Jak ja uwielbiam jak Jonathan gra na swoich dudach dodaje do muzyki KoRna trochę szkockiego klimatu. Sam ma szkockie korzenie babcia nauczyła go grac na dudach. :D
Mój awatar dawno nie był zmieniany więc pora to naprawić. Alissa życiem, Alissa miłościa. :D Sygnaturkę zostawiam bo jest piękna, ale nowy awatar jest jeszcze piękniejszy. :P
Ach, ta Alissa... Mógłbym słuchać jej growlu godzinami. Ta piękna kobieta growluje lepiej niż nie jeden wokalista. Nawet growl Jonathana Davisa przy niej wypada blado. :D
Ja zostałam Bjork ^^ A w sygnaturze mam pewne supermegaarcynajprzepiękniejsiejsze oko, no i cytat z "Bigger On The Inside" Amandy Palmer, który musiałam skrócić, bo się nie mieścił.
POMOCY! Da się zmienić rozmiar gif'a? Bardzo bym chciała, ale jest komunikat że mam za duży. Wiecie co robić?
Milla, cóż za śliczny awatar :3
Werciu wyślij mi go przerobię ci. :)
Oto jedyny wiersz, w którym hejtuję Tłosia. Sami, spodoba Ci się. xD
Oto śpi
skacze iskierka
tańczy wesoło
w jej oczach
uśmiechnięta dziewczynka
w płomyczku
jego snu
muza dostrzega
spokój
uśmiechnięty chłopczyk
oto śpi
ponad czasem
całego świata dłonie
pragną poczuć to
czego ona
z pewnością
ma już dość
kto jest w stanie
wytrzymać w ogóle
z kimś na pół żywym
oto śpi
zatonął
w marzeniach
właściwie to
nawet nie wiadomo
kiedy on żyje
kto jest w stanie
wytzymać w ogóle
z kimś nieżywym wcale
w końcu
go budzi
ma już całkiem
dość paranoi
i patrzy sobie
a w końcu
znowu ja zapytam
dlaczego go obudziłaś
byłam
szczęśliwie
głupsza
kiedy nie
rozumiałam
Podziękowania dla Marcina, który pomógł mi z avatarem (co prawda chciałam pomocy do innego, ale ten też jest świetny) ♥ Chyba nie muszę wam mówić kto na nim jest :P
Emi, kocham Twój awatar :)
Sesja, robię wszystko żeby się nie uczyć, więc nastąpiła zmiana awatara xD
Sesja, robię wszystko żeby się nie uczyć, więc nastąpiła zmiana awatara xD
Haha, co prawda sesje będę musiała znosić dopiero za parę lat, ale znam to XD “No, to teraz wezmę się za lekcje. Ale najpierw coś zjem. Omnomnomnom. I herbatkę zrobię. Dobra, teraz już naprawdę idę do lekcji. Włączę kompa, żeby puścić sobie muzykę, żeby matma była bardziej znośna. Momencik, wejdę na neta i zajrzę na forum… Mhm, to może odpiszę w ‘Czego teraz słuchacie’…” I tak dalej ![]()