Zostałam okładką od "Details". Mały ten obrazek, ale mam nadzieję, że widzicie tajemniczą creepy postać w oknie. Ona jest taka fajna *.*
Na moim awatarze jest mój ulubiony aktor Charlie Sheen. :)
Alu, Twój avek jest naprawdę niezwykłej urody :D
O tak, pan Hietala jest uroczym człowiekiem :3
Znowu mam na avku okładkę. Tym razem to MBV i dziewczyna z nożem. :3
Mój awatar i podpis trochę się zmieniły biorąc pod uwagę dzisiejszy dzień :D
#Yolo, towarzysze :D
Yolopainen opanował forum ♥
Ej, a w zeszłym roku mieliśmy pod avkami Sensualnego Tuomasa! I był jeszcze ten słynny Anetkowy Ser! Pamiętacie? :happy:
Nie pamiętam…
Pics or it didn’t happen! xD
Sami, Ty sklerozo... :>
Poczekaj. Zaraz zrobię risercz. Na szczęście mądrzy ludzie wynaleźli forumowe szukajki...
Łap: http://forum.nightwish.pl/watek-propozycje-i-uwagi?pid=40070#pid40070
Sami, twój Yolopainen przebił na głowę mojego Charliego z sygnatury. :)
Tak wiem, znowu zmieniam.
Ale coś mnie podkusiło i obejrzałam sobie IM. Czy ja mogę choć raz obejrzeć ten film i nie ryczeć jak ostatni mięczak? Otóż nie. :)

Nowy avek, bo Floor. :D
Eclipse* uroczy awek. :D
[quote=“Ares”]Eclipse* uroczy awek. :D[/quote] Dziękuję. ;3 Twój też śliczny.
Feelsy tak bardzo -_-
Ładny avatar ![]()
Ja wybrałam taki avatar, bo uwielbiam piosenkę "Nemo". ♥
A ja swój na cześć mego nicka :P
Wczorajsza Anneke byłą tylko na chwilę, kiedy to błądziłam w otchłani Tumblra w poszukiwaniu czegoś lepszego. I znalazłam. #yolo, Towarzysze :D
Maniek, fajne są te dzieci z klipu do "Engel". Gif w Twoim podpisie trochę za szybko "miga", ale i tak go lubię ♥
Mój avatar- Cóż, zepsuła mi się karta graficzna w laptopie, ale nie oznacza to, że nie mogę go podłączyć do telewizora (Do czerwca trzeba sobie jakoś radzić, tak zostałam bohaterem w swoim własny domu). Postanowiłam się pobawić w "typową słagerską gimbausiarę", no i efekt właśnie widać. Szczerze, te takie "słitaśne" kolaże nie są nawet takie złe i musze przynać, że nawet to dobrze mi idzie :D
Sygnatura jak sygnatura, bez zmian. Tuomas z Imaginaerum pozostaje dalej.