A u mnie zamiast okładki MBV jest Bri w czerni i bieli. Jej ♥ No popatrzcie tylko na te oczy ♥
Od dzisiaj jestem kotem. :D
Ale się pozmieniało, aż musiałem przeszperać stare posty :D
to teraz wiem jak wyglądacie :D
Sami, masz piękny avatar ♥ Wychodzisz z nędzy?
Tak.
Kiedyś trzeba.
Mój avatar- dziki,nieposkromiony,pewny siebie.-Tak jak ja!
Na moim awatarze jest koń Gandalfa Shodowfax, a w sygnaturze moja najbardziej lubiana postać w Śródziemiu Aragorn. :D
Wiem, że często ostatnio zmieniałam awatar, ale ten już zostanie na troszkę dłużej. Zamiast słitaśnego kota z wiankiem jest słitaśna sówka.
edit: Bardzo pasuje do mojego nocnego przesiadywania na forum.
Przez jakiś czas będzie na was spoglądała moja facjata. Nie wiem jak długo... Póki mi się nie znudzi :D
Boże, Evi…Jak to dobrze, że zmieniłaś zdjęcie;) Tamto jakoś mi nie pasowało, nie mogłam się przyzwyczaić. To oczywiście Twoja sprawa, co sobie ustawiasz, ale moim zdaniem teraz to wygląda świetnie!!
Nie wiem dlaczego, ale lubię patrzeć na twarze, a nie na jakieś rysunki. Owszem, niektóre są bardzo fajne, ale nie ma to jak sobie popatrzeć na ludzi…Pochwalam zmianę!
No to rozumie, że teraz będziecie się gapić. Widziałem wiele gapiów. Ale widzę, że raczej nie będę się czuł nieswojo patrząc na Wasze awatary. "uff, no to luzik :)"
Mustaine teraz zajmuje mój avatar :)
Wygląda całkiem słodko. Masz lajka. ^^
Teraz na moim avatarze jest Tarja.
Jakiś czas mnie tu nie było, ale starałam się wszystko czytać, co tu naskrobaliście ;)
Na awatarze jestem właśnie ja (Tak, to ja). Jestem bardziej unowocześnioną wersją Fenriza z Darkthrone.
Wplątałam się w tą aplikacje snapchat i efekt tego właśnie widać (Ososby z klasy mówią, że jestem mistrzem przerabiania w tej apce :D)
WOW! Evi, masz wspaniały awatar. :D
Jakiś sezon na zmiany? No to ja też się dołączam :) Zrobiłem sobie pentagram z zespołów. Miałem to już dawno zrobić, ale dopiero teraz jakoś o to zadbałem.
Ja powracam do swojego czarno-białego zdjęcia. :)
Z tym avatarem pozostanę trochę dłużej. :)
Gdybyś zobaczyła jego dzisiejsze zdjęcie, to… Cóż, dużo się zmienił
http://vh1.mtvnimages.com/sitewide/promoimages/shows/t/that_metal_show_12/video/web_extras/100_episode/clip_1/640x480.jpg - widzisz?