Kolejna pamiątka z wczorajszego zlotu - filozotuomas :> Prawie jak filozoraptor, ale jeszcze bardziej oderwany od rzeczywistości, obstawa uczonego (Troya znaczy :> ) z filmiku
Mina w stylu "Czy ja wyłączyłem żelazko?" ♥
Kolejna pamiątka z wczorajszego zlotu - filozotuomas :> Prawie jak filozoraptor, ale jeszcze bardziej oderwany od rzeczywistości, obstawa uczonego (Troya znaczy :> ) z filmiku
Mina w stylu "Czy ja wyłączyłem żelazko?" ♥
Henry Morgan z Forever jest jednak ciekawszy niż Donna. Może dlatego, że Donna kiedyś umrze, a Henry... no cóż, będzie próbować. ;)
No jasne, że on lepszy, taki fajny chłopek :)
Na moim awatarze od dziś gości Suzuya Juuzou z anime Tokyo Ghoul ^^ Na sygnaturze zagościł już jakiś czas temu, ale jakoś nie miałam kiedy tego napisać xD
Na moim awatarze i sygnaturze jest Helena Bonham Carter. ♥ Uwielbiam ją w roli jakieś wariatki, a szczególnie Belatrix w Harrym Potterze. :D
Ta babka :D Ma swój urok, w postaci Belatrix (aktorki nie znam, więc nie wypowiem się o tym) ale nie cierpię jej postaci :P "głupia debilka, niech spada na drzewo!!"
Na tym gifie trochę kojarzy mi się z Tią Dalmą z "Piratów". Ten uśmiech, te ząbki :happy:
[quote=“Milla”]Wiesz co Maniek, kiedyś miałam na avku to samo zdjęcie, co Ty (nie wiem, czy akurat na DE, ale na innym forum na pewno) i teraz jak sobie scrolluję stronę w dół, to mam wrażenie, że mijam swoje posty, a one są Twoje o.O
[/quote]
Jeśli chcesz Emi to mogę zmienić. ![]()
Nie trzeba, Helena z wałkiem jest fajna ;) Rany, ona była najlepszą postacią z całego filmu, z tym swoim "praktycznym" podejściem do życia :happy:
Mhrr. Helenka ze Sweeney Todda. ♥ Chyba jej najlepsza rola.
Ja ją wolę w roli Belatrix w Harrym Potterze. :D
Na mojej sygnaturce ten sam człowiek co z avka, acz na gitarce grający :)
Mój awatar pokazuje to jak się czuję, co jest we mnie, jaka jestem.
Na moim awatarze logo Rammsteina, a w sygnaturze upadek Czarnego Pana. :)
Myślałem że długo nie zmienię mojego awka ,ale znalazłem grafikę która od dziś staje się moim oficjalnym logo mojej fabryki modeli ,zawarta na tym rysunku jest pewna przenośnia ,ja robiąc modele robię coś podobnego co na rysunku ,ponieważ z pod moich rąk wylatują samoloty
Teraz na swoim avatarze mam obrazek płyty "Angels Fall First". :)
Moja sygnaturka znamieniem ostatniej pasji - animacja z serialu (doskonałej ekranizacji książki Dostojewskiego, swoją drogą - każdemu polecam, choć z lektorem dostępna trudno) Idiota (2003), przedstawia nieszczęsnego głównego bohatera, Myszkina (granego fenomenalnie przez Yevgeny'ego Mironova).
Ten pan na mnie patrzy, Tai O.O Takim spojrzeniem, że
Oj, żebyś go lepiej znała! Kto by takiego Myszkina nie pożałował. ![]()
Czas na nowy avek :3