No to moi drodzy tutaj możecie pisać o wszystkim, kto z kim zerwał, czy Anka zakochała się czy też Tomek jest bezpłodny.
A tak do sedna, to tutaj możecie dogadać sie ze wszystkim po prostu ten temat jest od offtopu.
No to moi drodzy tutaj możecie pisać o wszystkim, kto z kim zerwał, czy Anka zakochała się czy też Tomek jest bezpłodny.
A tak do sedna, to tutaj możecie dogadać sie ze wszystkim po prostu ten temat jest od offtopu.
Świetnie, to ja się pochwalę, że pies wygrzał mi już pies, więc idę zająć należne mi miejsce:)
Z psem dzielisz się komputerem :p Czy to on się dzieli z tobą?
Hahahaha, dopiero teraz zauważyłam, że moje wczorajsze siódme stadium nieprzytomności dało o sobie znać mega nieczytelnym postem :D
Nie, no łóżeczko mi wygrzewa nie komputer:)
Tak szczerze, to ona komputer omija szerokim łukiem - łóżko jak by nie patrzeć wygodniejsze :D
Mójkot kiedyś spał na komputerze ale że go wywaliłem to na łóżku albo na TV
Buahahaha, może chciał ci coś w ten sposób zakomunikować? :P
Ta: dawaj mięso paniczu xd
pawel27g, uważasz, że kot pomyślał "paniczu"?
dawaj mięso sługo;)
Pies ma Pana, a kot ma służącego:)
Perfekcyjnie to ujęłaś.
Czasem mam wrażenie, że moja relacja z kotami jest związana tylko i wyłącznie z jedzeniem. ![]()
Chwała mi, że mam psa, przynajmniej mogę mieć "złudzenie", że żądzę :P
Mądre słowa
Chwała że mam psa 2Koty 1 Papugę Kakadu mysz i królika i pajęczaka na książkach HP.
Tak tak na serio aż tyle tego mam.
To się chwali, kochajmy i szanujmy to co nas otacza- to tworzy nasz świat:)
Jak ktoś jest wyznawcą Boga, niech się pomodli za mnie, o podwyżkę dla mnie.
Dziś będę wiedział czy będę zarabiał więcej dostając awans.
pawel27g, gratuluję awansu?, kciuki uruchumione:)
Hura Hura beatag60 , Już możesz puścić kciuki, awans dostałem z marszu. Teraz mam 254% więcej w kieszeni :)
Gratulacje :)
Kuzyn miał na lekcji noblistów polskich. Spytałem jakich zna. Bez zastanowienia odrzekł: Adam Małysz! :D
Gratulacje :)
Adrianie, pozdrów kuzyna :D Czuje, że to niezłe ziółko :)
Dziękuję, pozdrowię.
Naprawdę, jak czasem coś powie… ![]()
Gratulacje :P
Smutno bez shoutboxa, ale od czego mamy "Pogadalnię"? :)
Jak przygotowania do sylwestra? Grubo czy symbolicznie? W dużym gronie czy kameralnie? Fajerwerki czy zimne ognie? Ze znajomymi czy z rodzinką?