Pogadalnia

coo ?

xDDDD

nudne :P

Ale mądre i życiowe.

przynajmniej mniej nudne niż cisza :P

Simo lepiej nie, bo grozi nam epoka lodowcowa xD

Co racja to racja .

Jest kwiecień. I jest śnieg. Czy to wystarczy?

Jak będą letnie upały po 40 stopni, to ja ten śnieg będę z rozrzewnieniem błogosławiła :stuck_out_tongue:
Okna od południa + duże miasto + upał i duchota + brak klimatyzacji = nie żyję

E tam, i w maju się śnieg zdarza. Fakt, wiosna się spóźnia, ale póki nie ma połowy kwietnia jestem jeszcze optymistką XD

Jak będą letnie upały po 40 stopni, to ja ten śnieg będę z rozrzewnieniem błogosławiła :stuck_out_tongue:
Okna od południa + duże miasto + upał i duchota + brak klimatyzacji = nie żyję

E tam, i w maju się śnieg zdarza. Fakt, wiosna się spóźnia, ale póki nie ma połowy kwietnia jestem jeszcze optymistką XD
[/quote]

Ja mam okna od wschodu :dodgy: Godzina 5 rano a u mnie w pokoju Sahara (nie, nie piosenka xD )

a mi ciotka opowiadała że był śnieg w lipcu :D

To nie marudzić tylko patrzyć jak topnieje :)

Jedna z użytkowniczek ma nicka “Sahara” :>

[quote=“Sionqa”]

Jedna z użytkowniczek ma nicka “Sahara” :>[/quote]

I będzie kolejny powód do duszenia ^^

Jedna z użytkowniczek ma nicka “Sahara” :>
[/quote]

No to ona też nie xD Nie toleruję kobiet w sypialni (emotka z gg) :confused:

I będzie kolejny powód do duszenia ^^
[/quote]

O nie, ja chcę żyć !

łapać dzida

śnieg w lipcu się mógł zdarzyć. pytanie tylko czy leżał przez dwa tygodnie. albo od marca.

I czy go całą zimę nie było, a w tym marcu sobie spadł.

A pacie forum jest na topie :D

Ciul z tym, to przyroda, nie da rady okiełznać co się dzieje.

Za dużo powodów do zmian

no nie całą... fakt, że śniegu było niewiele, w lutym chyba go dopiero dowaliło na dwa tygodnie. później zaczęła się robić wiosna i zima wróciła usadzając wszystkim kopa. chodzi o to, że ja się czuję przez to tragicznie. zima może sobie być z nawałem śniegu i trzaskającym mrozem. ale niech to będzie w odpowiednim czasie. bo to jest nienormalne, że wielkanoc wygląda jak boże narodzenie i na odwrót. i że marzec/kwiecień robią się miesiącami zimowymi. pogodzie się coś porąbało chyba pod kopułą...

Powód jest jeden. Człowiek.

Cóż ten człowiek zaiste uczyniwszy na wzór tej pogody.

ŻEBY NIE OFFTOPOWAĆ odpowiem TU:

Wyszło i jedno i drugie, więc możesz być dumna. Aczkolwiek poradziliśmy sobie, wszyscy żyją, a co do wokalistek, masz nasze zdanie post wyżej :stuck_out_tongue:
[/quote]

No właśnie trudno być dumną z wywołania podwójnej burzy, chociaż.. Przyczyniłam się do czegoś, łaaaał :stuck_out_tongue:

[quote=“Ancient”]Ale się zrobiła farsa :smiley:

To jak planujecie pisać to od początku?
[/quote]

Nieeee, już koniec tego offa błagam :stuck_out_tongue:

BTW, Ancient już wiem że trzeba mieć 750 postów na 5 gwiazdek XD Ciekawe jaki procent z nich to posty z pogadalni? :ninja: