Ja swój dostałam na piętnaste urodziny, co oznacza, że służy mi już prawie trzy lata. W serwisie był 4 razy, pierwszy raz po 10 dniach od zakupu. To zielona nokia 5000 d-2.
Mój pierwszy telefon dostałam w czwartej klasie.Stara Nokia używana wcześniej przez moją mamę.A teraz mam drugą Nokię lepszą choć już przez te dwa lata wysłużoną i pomału się rozwala ale służy.Ogólnie słabość mam do Noki :)
Ja lece na 3 telefony X Peria, Nokia, Samsung :D często sie myle który dzwoni
Pewnie jeszcze wszędzie ten sam dzwonek? :)
Moim dzwonkiem jest Ghost Love Score, przez co rzadko odbieram telefon xD
Moim jest The Siren i też wtedy jakoś nie słysze telefonu :D
Dzwonki mam standardowe, nie ustawiam własnych mp3
Dzwonek u mnie to nic.. na SMSa mam Sacred Worlds Blind Guardiana. Kiedy nie odbiorę, leci całe 9 minut. Moi rodzice mają ochotę mnie zabić, kiedy ktoś pisze do mnie w nocy... :>
omg... ja mam na dzwonek teraz ustawiony Harlem Shake xD
Evi, dobry motyw :)
Ja mam na telefonie awaryjne zdjęcie Nicholasa Cage'a w razie gdyby telefon któregoś z moich znajomych dostał się kiedyś w moje ręce. 'Ur phone has been caged' :)
Kiedyś zostawiłam telefon i oddaliłam się nieopatrznie, to miałam wszędzie zdjęcie Tuo. WSZĘDZIE. Kontakty, tapeta, tło pod menu...
O boże aż tak długi dzwonek na sms o boże.
Ja mam taki standardowy jak w Nokia zawsze jest.
Albo Król Julian "Mort zapodaj jakąś muzyczkę xD"
Jasne masz już na PW
Polecam, świetny film ![]()
Nie wyrażam zgody xD
Świetne
@pawel27g - fajne zdjęcie :P
Chciałam zameldować i mój telefon znowu strajkuje :/ Przy takiej częstotliwości usterek, moi najbliżsi komentują, iż jest to wynik mojego przesadnego gadulstwa :P
Dzwonki? I Have The Right Sonaty xD Na początku jest jakieś kilka sekund ciszy - dzięki czemu w razie czego mogę wyciszyć dźwięk. Kilka razy mnie to uratowało :D Dlatego też mam sentyment. SMS? Standardowy dźwięk SE. Dokładnie nr 1 xD
A dziękuje
Wiem świetny, nie mogę się napatrzyć xD
A co się dzieje z telefonem?
Dzwonki Juliana maja parcie na szkło.
Jak ktoś chce, podam mu link do mojego konta
ja w dzwonkach preferuje mp3
ale nawet nikt nie dzwoni :D
Podaj numer będę dzwonił :p