nie dam, bo nie jestem gadatliwą osobą. :P
Jak chcesz to ci gg podam
bo ja mam 10 złoty na dłuuuuuugi czas :D
nie dam, bo nie jestem gadatliwą osobą. :P
Jak chcesz to ci gg podam
bo ja mam 10 złoty na dłuuuuuugi czas :D
Nie no żartowałem :p
Gadu Gadu raczej nie korzystam.
Aktualnie zmuszona jestem korzystać z trzech na raz
(starych ofc). Dlaczego na zmianę? Albowiem: mój, aktualny, najnowszy ma swoje fochy np. sam się wyłącza i nie daje włączyć przez kilka dni, wyłącza się w trakcie rozmowy, albo nagle (bez urazu) przestaje działać mikrofon, poza tym od samego początku nie działał zoom w aparacie, ale to już inna działka. W drugim (o rok starszy, bezdotykowy): przerywa w trakcie rozmów po kilkanaście razy, często “odmawia” wyszukiwania numerów niezależnie od sieci, wyłącza się sam na kilka dni
Najstarszy w użyciu, slide, ma na koncie: nie działający mikrofon (okresowo), wydające co jakiś czas sprężynki…![]()
Generalnie słabo się przez nie rozmawia :dodgy:
Telefon służy mi głównie do wysyłania sms-ów oraz pełni funkcję zegarka, więc nie mam wygórowanych wymagań :)
Ja mam jedno: żeby działał :P
Smsy i dzwonienie tylko i wyłącznie.
3 Lata temu miałem jeszcze do wszystkiego do gier, do muzyki, do internetu, ogladania, i do nawigacji.
Dziś do takich rzeczy mam każdą osobną rzecz.
Smsy i dzwonienie tylko i wyłącznie.
3 Lata temu miałem jeszcze do wszystkiego do gier, do muzyki, do internetu, ogladania, i do nawigacji.
Dziś do takich rzeczy mam każdą osobną rzecz.
Ja też.
Ja muszę mieć te podstawowe opcje, czyli dzwonienie, smsy, muzyka itp. No i jeszcze internet. Koniecznie internet, bez tego bym nie przetrwała :happy:.
Czyli nowoczesny najlepiej z dużym ekranem, dużą pamięcią i aparat 12 MP
Xperia Tipo na mym celowniku. Zaspokoi wszelkie me żądze xD
Czyli nowoczesny najlepiej z dużym ekranem, dużą pamięcią i aparat 12 MP
Dobry aparat nie koniecznie, bo nie robię sobie zdjęć (o zgrozo O_o) ani niczemu innemu. A reszta jak najbardziej, oby się w kieszeni zmieścił ;).
hehe wiedziałem że mniej więcej tak napiszesz :p
;) LG GT540;)
Bawiliście sie kiedyś w zabawę: Rzucam telefon o ścianę zobaczymy co się stanie.?
Aż tu nagle oooo naprawił się.
:D
z dzisiejszymi telefonami :D
No tak, nie chodzi mi o te stare.
Telefon mojej mamy ma prawie 10 lat. Chyba z 20 razy wpadł do wody, nie mówiąc już o rzucaniu o ścianę.
Stara technologia, bo ludzie robili ją dla opinii, nie dla kasiory.
p.s.
sygnatura ci się popsuła
Ja spośród funkcji swojego telefonu- Nokii X2-00- najczęściej ostatnio używam odtwarzacza MP3. Ale nie słucham muzyki, tylko słowa mówionego. Ostatnio są to słówka włoskie (pisałem o tym w temacie o językach obcych).
Pytanie do osób korzystających z internetu przez komórkę. Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad tą możliwością, ale zupełnie nie wiem "z czym to się je". Oczywiście mam w opcjach przycisk "Internet", ale nawet nie wiem czy wcześniej muszę sobie coś skonfigurować albo zainstalować, żeby było bezpiecznie, czy mogę po prostu zacząć korzystać "od zaraz". Wiem, że z konta mi pewnie sporo kasy zejdzie, ale powodem dla którego zacząłem w ogóle myśleć o tej opcji jest fakt, że bardzo mało dzwonię i co miesiąc na koncie mam coraz więcej kasy, z którą nie wiem co zrobić, a która w którymś momencie zostanie wyzerowana.
Jakieś rady, sugestie?
Ja mam samsunga Wave3 - powinnam zainstalować jakąś operę mini, czy coś, bo wbudowana przeglądarka jest średnia, ale jak na moje potrzeby całkiem wystarcza: przeglądanie poczty, face, czasem forum. Głównie wtedy, kiedy nie ma w pobliżu komputera z internetem.
Niektóre (teraz to chyba wszystkie :P) sieci mają pakiety MB, co by tyle kasy nie pożarło ;) Mnie tak średnio miesięcznie 200 wystarcza. Jak się ogląda jakieś filmiki, to wiadomo, że dużo schodzi. Ale teraz dużo stron jest przystosowywanych pod komórki i wtedy tych MB zużywa się jeszcze mniej.
Teraz chyba każdy smartfon ma wszystko tak skonfigurowane, że raczej nie trzeba nic instalować dodatkowo. Ja miałam sms konfigurujący od sieci, wciskam to co mi tam przysyłają i mam spokój.
A jak jest w telefonach "tradycyjnych" ze zwykłą klawiaturą, to nie wiem. Nie wiem też czy w ogóle na tak małym ekranie to jest wygodne? W mojej starej Nokii też jest przycisk - Internet - a jak on by szybko chodził i czy dałoby się załadować stronę to nie mam pojęcia, bo nie sprawdzałam :P
A teraz proszę niech wypowie się ktoś bardziej obeznany z techniką, bo mój bełkot cyba specjalnie nic nie wnosi :blush:
PS Też się kiedyś borykałam z problemem: muszę doładować, bo mi kasa przepadnie - teraz mam na kartę w play lubię to i mam spokój raz na 3-5 miesięcy i 1000 MB w pakiecie potem bodaj ogranicza się prędkość transferu, ale kasy nie pobiera w ogóle ;)