Ja mam taki :)
Ja mam taki :)
Nice:)
Mi ostatnio zabrali Samsungi ostatnio przeze mnie używane (4 dokładnie) na rzecz Nokii Lumii 510, na którą musiałam się kompletnie przestawić, szczególnie że na co dzień nie korzystałam z windowsa.
No to zrobiłem wreszcie skok technologiczny. W końcu telefon z Androidem na pokładzie :D Sony Xperia Tipo. Jak ktoś chce bardzo taniego smartfona - to polecam :D
No to po tygodniu napiszę, co też kupiłam. LG z QWERTY. Jaki model, nie wiem, zgubiłam instrukcję. W każdym razie ta klawiatura nie ma polskich znaków.
Ja mam Nokię 2700 classic:
W moim użytkowaniu jednak jest bardzo rozwalona ale trzyma się dzielnie :P (niezniszczalna Nokia)
telefon hym
Kupie… rozwalę… sprzedam… tak to bardzo odpowiednie słowa.
Teraz planuje kupić jakis nowy z bajerami ale bardzo prosty kamera nie jest mi potrzebna muzyka raczej tez nie.
Ale jak juz kupywać to z tym
pamiętam tą nokie faktycznie jest niezniszczalna nawet panel cał do dziś.
Ale od długiego czasu go nie używam.
Aktualnie posiadam Nokię E52:
Po wakacjach planuję kupić Lumię 520, chyba że z pracą dobrze mi pójdzie, to będzie 820 :)
Ja tam o telefony dbam, zawsze w pokrowcu, rzadko rozbieram, nigdy nie rzucam. Taki telefon starcza mi na jakieś 5 lat.
ja od maja mam Nokie Lumie 610 i mimo tego, że musiałam przestawić się na Windowsa to teraz jestem z niej straasznie zadowolona :)
wcześniej przed majem miałam Samsung Galaxy Mini 2, którego do teraz używam czasami i jest też świetny ;)

Windows 8 jest pro. ♥3 (Mam na komputerze).
A telefon... taki jakiś rozsuwany Samsung, mama nie chciała mi kupić dotykowego, bo uważała, że zaraz rozwalę (coś w tym jest...). Ale jest szansa, że za jakiś czas wreszcie dostanę coś przyzwoitego.
Obecnie mam czarnego Samsunga Ch@t GT-3350, który jest straszny :P Jedyne co mi się w nim podoba to klawiatura qwerty. Ten koszmarek zamiast zwykłych klawiszy nawigacyjnych ma jakiś okropny, dotykowy trackpad, który wiecznie się zawiesza i jest straaasznie nieporęczny :P Aparat nie powala, głośnik to jakaś tragedia, piękne też to nie jest... Porażka xD
Marzy mi się SE XPERIA SK17i. Mały, poręczny, ma dotykowy ekran + klawiaturę qwerty - dla mnie to mega połączenie. Jest trochę "cegłowaty", ale nie specjalnie mi to przeszkadza. Gra dobrze, solidny, kamera HD... Zdecydowanie tak ;)
Ja ostatnio szukałam telefonu dla siebie. Znalazłam ideał - Samsung Stratosphere II. Problem w tym, że nie ma go nawet na Allegro :/
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/schi415stratosphereii/
ja mam samsunga c3050.nadaje się do rozmów i sms. inne funkcje takie sobie:słaby aparat, nie toleruje kart pamięci 2GB,trudno korzysta się z internetu -wiele stron i filmów na youtube.pl się nie otwiera musiałam pobrać operę mini4 żeby wejść na naszą klasę. ale 'przeżył' kilka upadków wtym na beton i jest dość szybki w obsłudze podoba mi się jego menu jest bardziej intuicyjne i prostsze niż w noki poza tym nokie są dla mnie za wolne i za skomplikowane mają tylko dobry aparat.ale się rozpisałam -:D
Samsungi to ponoć często mają problemy z obsługą kart pamięci… Dlatego do tej pory wybierałam chętniej Sony Ericssona albo HTC… Jeżeli chodzi o Nokię to ostatnią jakiej używałam była 3310 xD i to był chyba mój najlepszy, najukochańszy telefon <3
mam sonyerikssona(W300i) ale jest już za stary i jak włożę do niego kartę sim nie łapie zasięgu, używam go jako budzika i kalkulatora.mój pierwszy telefon to nokia "granatowa cegła" potem też była nokia później wspomniany sony eriksson-wszystkie z tzw drugiej ręki.ten, który mam obecnie to "nówka" prosto z salonu ;)dokładnie z oferty zetafon w Orange
Ja tylko wspomnianą wcześniej Nokię 3310 miałam nową, reszta to takie... "prawie nie używane" :P Zawsze brałam telefon na mixa za złotówkę, sprzedawałam go jako nowy i kupowałam taki jaki mi się marzył ♥ bo nigdy akurat takich nikt nie miał w ofercie :P
to całkiem dobry pomysł ![]()
Ktoś może polecić jakąś sprawdzoną stronę z tapetami w rozmiarze 320x240
Piotrek. Ściągaj z Tapeciarni. Tam sobie możesz dopasować rozmiar.
Dzięki za linka. Szkoda, że nie mają żadnej tapety z Floor, ale i tak jest sporo świetnych do wyboru :)
Pytanie do ludzi z Nokiami. Do czego służy Nokia_OVI_Suite? Pytam, bo kończy mi się miejsce na karcie i nie chcę na razie kupować nowej, a to coś zajmuje mi ponad 400 MB, więc mam ochotę to usunąć, ale nie wiem co się stanie :)