@pawel27g Nie wiem, co i jak z innymi członkami zespołu, ale Emppu na pewno ma wolne :P reszta też albo leży w domku albo mają swoje poboczne projekty i nimi się teraz zajmują. Muszą coś robić jak mają przerwę w koncertowaniu.
320 postów od wczorajszego popołudnia? Szaleni jesteście?
Nie my no coś ty.
To oni rekordy pobijają.
Nawet nie chce mi sie tego czytać. Ktoś chce zrobić za mnie pracę domową z przedsiębiorczości?
Tu nie ma czego czytać, tutaj psujemy sobie głowy debilizmem :p
Pewnie masz rację. Jutro zrobię. Mam na 11 do szkoły.
Ktoś mi poleci 4 konta bankowe? Bo muszę napisać je i dlaczego je wybrałam. 5 czynników.
Jest! Znalazłam ściągę w internecie! Zrobiłam.
Windows 8 kocham Cie ale zaktualizuj się z Windows 7.
Nie chce robić formata i tracić cennych danych.
Ściąga dobra na wszystko, ale 5 banków bym nie polecał góra ze 3.
Ja mam w ING (zły pomysł)
Milenium (cudo)
Get-in (dopiero tydzień mam konto)
Dzięki.
Forum dzisiaj śpi. To dobrze. Mogę z czystym sumieniem pójść sobie stąd. Chemia wzywa!
Nie śpi, wcale tylko twórczo spędza czas :happy:
Wiesz, że jeżeli pójdziesz, rozpocznie się dyskusja ? Ale nie ze mną tym razem, jakoś nie mam humoru.
Ciebie też?
O ja też do chemii zakuwam, umieram... :(
Co Ci się w kociaku nie podoba :< ?
To uf, albowiem musiała by z 10 stron jutro prześledzić ![]()
ooo to zapowiada się spokojny wieczór, skoro cała rozgadana ekipa idzie się uczyć/nie ma humoru :>
Gadacie bzdury
Biologia Matematyka Historia Chemia to bardzo proste przedmioty
Zaś na naukę rosyjskiego zapraszam do mnie na wypad za granicę
Konieczne są paszporty
Ale za to nauka w tempie ekspresowym
dla jednych coś jest proste, a dla innych trudne. ja nigdy nie ogarniałam chemii nieorganicznej. nie lubiłam muzyki, wiedzy o kulturze i plastyki. geografia mnie irytowała… za to uwielbiałam matematykę i języki obce
w sumie to z niczym prócz plastyki i chemii nie miałam raczej w szkole większych problemów. ale na przykład moja przyjaciółka z matematyki była po prostu niewyuczalna. choćby się nie wiem ile uczyła i nawet pojmowała coś to za jakiś czas niczego kompletnie z tego nie pamiętała. nie potrafiła znaleźć związków między zadaniami i wzorami… no po prostu ciężki przypadek. za to z plastyki była świetna. pięknie rysowała i malowała. dlatego ona odwalała za mnie prace plastyczne, a ja pisałam za nią kartkówki i sprawdziany z przedmiotów ścisłych ![]()
A ja idę oglądać nową Grę o Tron ^^
ooo to zapowiada się spokojny wieczór, skoro cała rozgadana ekipa idzie się uczyć/nie ma humoru :>
Nie bądź tego taka pewna. Pani pozwala mieć piórniki na ławce.
to ja idę pisać tłumaczenia xD